Kat von D is niet alleen tattoo-artist, muzikant, model en tv persoonlijkheid maar ze is ook een ster op make-upgebied. Sinds 2008 heeft ze een prachtige make-upcollectie en vanaf 2012 is er een ook parfumlijn aan toegevoegd. Vandaag laat ik je haar lipstick collectie voor dit najaar zien.

Kat-von-D-lipsticks

 

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen, de make-upcollectie van Kat von D is alleen verkrijgbaar bij Sephora en de dichtsbijzijnde vestiging is denk ik Parijs?¿ Het goede nieuws is dat  Sephora.com nu ook naar Nederland verzendt.

De make-uplijn van Kat von D bestaat uit o.a: foundations (staat nog op mijn beautywishlist), eyeliners, primers oogschaduw(palettes) en lipsticks. De foiled love lipsticks van het merk krijgt er een zusje bij genaamd de studded kiss lipsticks.

De lipsticks zouden 10 uur houdbaar moeten zijn en zijn verkrijgbaar in maar liefst 30 tinten. Voor ieder huidstype is er wel een geschikte tint beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van de  $21,- per stuk kosten.

Noble, Agatha, Lovecraft, Lolita, Cathedral Noble, Agatha, Lovecraft, Lolita, Cathedral

L’Ecole des Femmes, A Go Go, Countess, Adora, Underage Red L’Ecole des Femmes, A Go Go, Countess, Adora, Underage Red

Hexagram, Archangel, Hellbent, Bachelorette, Backstage BambiHexagram, Archangel, Hellbent, Bachelorette, Backstage Bambi

Sexer, Lullabye, L.U.V., Wonderchilde, CovenSexer, Lullabye, L.U.V., Wonderchilde, Coven

Wolvesmouth, Prayer, Bauhau5, Vampira, Homegirl Wolvesmouth, Prayer, Bauhau5, Vampira, Homegirl

Motorhead, Poe, Slayer, Thin Lizzy, Gothica Motorhead, Poe, Slayer, Thin Lizzy, Gothica

Q: Welke lipstick spreekt jou het meest aan?

Lots of Love Evita terra

Evita

4 Comments

 1. Beantwoorden

  Jasmijn

  20 juli 2014

  De verpakking vind ik goddelijk! Sephora Frankrijk verkoopt helaas geen Kat Von D. Voor haar make-up lijn moet je dus inderdaad bij de Amerikaanse Sephora bestellen. En die verzendt niet naar België, wat ik heel triest vind!

  • Beantwoorden

   Evita

   21 juli 2014

   BOE!! Dat is inderdaad erg jammer 🙁

 2. Beantwoorden

  Lisa's Beautybabbels

  22 juli 2014

  Oehhh wat gorgeous!

 3. Beantwoorden

  Eilish

  14 augustus 2014

  Wauw, super veel gave kleurtjes!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge