De naam is ongeveer net zo lang als het product zelf. Ik ben al een tijdlang op zoek naar een goede eyeliner pen. In deze review lees je of deze eyeliner pen mij goed bevalt en laat ik je nog een ooglook met dit product zien.

catrice calligraph eyeliner pen

Online ben ik gaan zoeken naar reviews voor goede eyeliner pennen maar om een goede te vinden was nog niet zo makkelijk (of ik kan niet goed zoeken dat kan ook). Daarom ging ik maar een paar drogisterijen bij langs om zelf maar eens wat swatch werk te doen. Mijn vereiste was dat de pen dun moest zijn en dat de kleur intens zwart was.

Uiteindelijk kwam ik deze combinatie tegen in de ultra slim eyeliner pen van Catrice en nam het product voor €2,69 in de hoop dat ik een geweldige budgetaankoop had gedaan.

Dit is wat Catrice zegt over de Calligraph ultra slim eyeliner pen:

Black eyeliner pen with ultra fine applicator for a precise slim eye line (extra longlasting)

catrice calligraph eyeliner pen

Catrice eyeliner pen

 

De eyeliner heeft een superdunne pen waardoor je heel precies te werk kunt gaan. De eerste paar keren werkte de eyeliner pen zeer goed en was ik helemaal in mijn nopjes ermee. Al snel veranderde dat want ik gok na een keer of 5 begon de eyeliner pen al een beetje uit te drogen en moest ik mijn best doen om een goede streep te kunnen zetten.

FOTD met catrice eyeliner pen

Tja eigenlijk is het meeste hier wel over gezegd. Helaas kan ik je deze eyeliner niet aanraden. Mijn zoektocht naar de beste eyeliner pen gaat dus nog steeds door.

.. To be continued!

Q: Wat voor soort eyeliner gebruik jij?

Lots of Love Evita paars

Evita

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Natascha

  9 juli 2014

  Wat jammer dat dit product zo snel uitdroogt zeg, volgens mij heb ik deze ook gehad en dacht er net zo over 🙂

  • Beantwoorden

   Evita

   10 juli 2014

   fijn dat we dezelfde mening delen Natascha!

 2. Beantwoorden

  Manon

  9 juli 2014

  Ik vind hem er goed uitzien

 3. Beantwoorden

  Rani

  9 juli 2014

  Ziet er goed uit op je ogen, maar echt jammer dat hij nu al uitdroogt, niet de bedoeling van zo’n pen uiteraard.

 4. Beantwoorden

  Kelly

  9 juli 2014

  Jammer van het snelle uitdrogen, verder was hij namelijk erg mooi!

 5. Beantwoorden

  BeautyChef

  9 juli 2014

  Jammer dat ‘ie zo snel uitdroogt, verder zag de stift er namelijk heel goed uit!

 6. Beantwoorden

  Babs

  10 juli 2014

  Dat uitdrogen is inderdaad altijd zo jammer. Ik heb een mooie eyeliner gevonden van een het merk Empro…zal daar nog over schrijven, die is erg goed!

 7. Beantwoorden

  dresses and daisies

  11 juli 2014

  Ziet er goed uit! Helaas vrees ik dat deze niet zal blijven zitten, dus ik skip! 🙂

 8. Beantwoorden

  Mayara Esther

  11 juli 2014

  Aah wat jammer, toen ik de swatch zag was ik al blij – ik had gehoopt dat het een goeie koopje zou zijn maar helaas.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge