Temperaturen onder nul betekent voor mij automatisch mijn dikste kleding weer uit de kast trekken en ga ik niet de deur uit zonder een beanie, sjaal en handschoenen. Op internet kwam ik deze haast overdreven oversized beanies tegen en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Ik vind ze voornamelijk tof omdat ze er heerlijk warm uitzien, maar ze zullen mij voor geen meter staan. Mijn hoofd is nogal klein en normale beanies zijn vaak al aan de grote kant dus in zo’n XXL beanie zul je mijn gezicht nauwelijks terug kunnen vinden.

chunky beanie pink

chunkie beanie

chunkie beanie on model

chunky beanies

Cara Delevigne - chunkie beanie

chunky beanie on dark model

Q; Wat vind jij van deze chunky beanies?

Evita

8 Comments

 1. Beantwoorden

  Jaimy en Laura

  31 januari 2014

  Ik vind ze iets te groot!

 2. Beantwoorden

  Kim

  31 januari 2014

  Iets te chunky voor mij

 3. Beantwoorden

  Sanne

  31 januari 2014

  Niet echt mijn ding. Bij anderen vind ik het soms wel mooi staan.

 4. Beantwoorden

  saskia

  31 januari 2014

  Ik vind ze heel leuk, ben alleen bang dat mijn hoofd erin verzuipt ik heb een heel klein hoofd!

 5. Beantwoorden

  Rowan

  31 januari 2014

  Warm zullen ze zeker zijn. En handig tijdens een bad hair day, want dan pas al mijn haar eronder. Maar of ik ze mooi vind, dat weet ik nog niet..

 6. Beantwoorden

  Rosa

  1 februari 2014

  Ik hou van mutsen, maar hier zie je eerst de muts en daarna pas de persoon!

 7. Beantwoorden

  Marloes

  1 februari 2014

  Ik vind het wel heel cool staan, maar ja het zijn modellen. Ik zou het denk ik even moeten proberen 🙂

 8. Beantwoorden

  Linda

  4 februari 2014

  Ik vind dit wel heel stoer staan!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge